Νέα οχήματα 4×4 αποκτά ο Δήμος Αμαρουσίου

Εκτελείται βάσει προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής, η ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Μετά τα 3 νέα Λεωφορεία Δημοτικής Συγκοινωνίας τα 3 νέα Σάρωθρα και τα 5 νέα Απορριμματοφόρα στην επιχειρησιακή διάταξη του Δήμου μπαίνουν και 2 νέα 4×4 οχήματα.

Η παραλαβή και επίδειξη δυνατοτήτων των 2 ανοικτών ημιφορτηγών, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε: «Τα νέα οχήματα που παραλαμβάνουμε σήμερα έχουν αυξημένες επιχειρησιακές δυνατότητες και θα βοηθήσουν σημαντικά το έργο της καθαριότητας και των εξωτερικών συνεργείων. Με ειδικές προσθήκες δε, μπορούν να είναι αποτελεσματικά για περισσότερες και δυσκολότερες συνθήκες. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως αυτή η Δημοτική Αρχή έχει ως προτεραιότητα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Share