Μπάσκετ: Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου παίρνει θέση για την αφαίρεση των λαβάρων

Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου πήρε θέση σχετικά με την αφαίρεση των λαβάρων από την οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στους φίλους της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν προχωρήσει σε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσαν τους αρμόδιους για έλλειψη σεβασμού στην ιστορία της ομάδας.

Την επόμενη Κυριακή 13/10 ο ΓΣΑ παίζει το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για την σαιζόν 2019-2020.Με λύπη διαπιστώνουμε πως…

Gepostet von Maroussi Club am Freitag, 4. Oktober 2019

Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου προέβη στη συνέχεια στην εξής ανακοίνωση:

Σε συνέχεια αναρτήσεων στο διαδίκτυο που αφορούν υποτιθέμενη αντιπαράθεση των φιλάθλων και της Διοίκησης του Γ.Σ. Αμαρουσίου, σε ότι αφορά την αποθήκευση των λαβάρων επιτυχιών της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου και την μη επί του παρόντος ανάρτησή τους στην οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θώμα, γνωρίζονται τα εξής:

1. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Σύλλογος μας για την αφαίρεση των λαβάρων από την οροφή του γηπέδου.
2. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, στο οποίο ανήκει το γήπεδο, που αφορούσε ηλεκτρολογικές βελτιώσεις του κτιρίου.
3. Ενεργά μέλη του Συλλόγου και της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης βρίσκονται σε συνεννόηση με την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την όσο το δυνατό συντομότερη επανάρτηση των λαβάρων σε συγκεκριμένο χώρο εντός του γηπέδου και εφόσον αυτό είναι εφικτό πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας την προσεχή Κυριακή 13.10.2019.

Γ.Σ. Αμαρουσίου

Share