Μεγάλη συμμετοχή εμπόρων και πολλά δώρα στο χριστουγεννιάτικο bazaar Αμαρουσίου

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των εμπόρων και επαγγελματιών του Δήμου Αμαρουσίου στο χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, προσφέροντας πολλά και πλούσια δώρα σε είδη και υπηρεσίες, στο πλαίσιο της δράσης «Χριστούγεννα – Ημέρες Αγάπης» του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, σε συνεργασία ομάδα εθελοντριών της πόλης.

Η κοινωνική δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).

Στο χριστουγεννιάτικο bazaar ανάμεσα στα εκθέματα θα περιλαμβάνονται και καλλιτεχνικές δημιουργίες που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, με την επιμέλεια των παιδαγωγών τους.

Στο πλαίσιο της δράσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παρουσιασθεί η χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Σε σχετικό μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναφέρει: «Είναι σημαντική η ανταπόκριση των επιχειρήσεων της πόλης μας στο κάλεσμα αγάπης του Δήμου μας, που σκοπό έχει την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συνεπώς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να αποδείξουν εμπράκτως τη δική τους αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Με την ευκαιρία τονίζω πως το κάλεσμα και οι δράσεις του Δήμου μας είναι διαρκείς και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών».

Τα προσφερόμενα δώρα από τις επιχειρήσεις, θα διατεθούν μέσω λαχειοφόρου αγοράς και σχετικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα της διοργάνωσης του χριστουγεννιάτικου bazaar. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2031947, 213 2031949.

Share