Μαγική η 1η μουσική βραδιά στη Βορέειο Βιβλιοθήκη από την Κλασική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και καταξιωμένους ερμηνευτές

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) η πρώτη από τις τρείς συνολικά παραστάσεις που παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου στη Βορέειο Βιβλιοθήκη, επ’ αφορμής της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα και την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Τη βραδιά προλόγισε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκος Πέππας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για τη στήριξη στη διοργάνωση ποικίλλων μουσικών και θεατρικών παραστάσεων που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με ευθύνη της ΚΕΔΑ, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού θεσμού του Φεστιβάλ, στη συνέχεια συνεχάρη την καλλιτεχνική διευθύντρια Φωτεινή Κοσκόρου και τους συντελεστές του Δημοτικού Ωδείου για την εξαιρετική τους προετοιμασία και για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πολιτισμού και παιδείας που πάντα προσφέρουν.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, μεταφέροντας τις ευχές του Δημοτικών Συμβούλων για μία επιτυχημένη πολιτιστική σεζόν μετά από ένα δύσκολο διάστημα κοινωνικού περιορισμού.

Όσο αφορά το καλλιτεχνικό μέρος, ακούστηκαν αποσπάσματα από όπερες, ευρύτερα γνωστές, που “ταξίδεψαν” το κοινό. Τη μουσική παράσταση συνόδευσε η κλασσική ορχήστρα νέων του Δημοτικού  Ωδείου της πόλης με ερμηνευτές τη σοπράνο Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, τη σοπράνο Βασιλική Παπαδοπούλου και τον τενόρο Αναστάσιο Δρακόπουλο.

Στη μουσική βραδιά παραβρέθηκαν ακόμη ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα και η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά.

Φωτογραφίες: https://maroussi.gr/enarxi-ton-politistikon-ekdiloseon-tou-dimou-amarousiou/

Share