Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης

Δίπλα στους καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, για να ευχηθεί «καλή χρονιά» αλλά και να διαπιστώσει την κινητικότητα της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο και κάτω από τις ιδιότυπες συνθήκες αγορών “click away”.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους επαγγελματίες αλλά και με πολίτες και δέχθηκε τα συγχαρητήρια για το στολισμό του Κέντρου αλλά και όλης της πόλης και για την καθαριότητα που επικρατεί με τα συνεργεία του Δήμου να βρίσκονται μόνιμα σε επιφυλακή.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίσκεψής του δήλωσε: «Η εμπορική κοινότητα του Αμαρουσίου όπως και όλης της χώρας δέχθηκε μεγάλο πλήγμα λόγω της υγειονομικής κρίσης. Ο Δήμος από την πρώτη στιγμή έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τις στιγμές της χαλάρωσης οι πολίτες να επισκέπτονται απρόσκοπτα και σε απολυμασμένα περιβάλλοντα τα καταστήματα. Επιπλέον τις γιορτές φροντίσαμε για ένα όσο το δυνατό περισσότερο  φωτεινό και γιορτινό Μαρούσι, που θα δημιουργεί συνθήκες χαράς και αισιοδοξίας. Ευελπιστούμε πως το 2021 και με την πρόοδο των εμβολιασμών, θα ξαναέρθει στο Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου και σε όλη την πόλη η ζωντάνια που τόσο έχει λείψει, έτσι ώστε να μετριαστούν και οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Στέφανος Τσιπουράκης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη και η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα.

Share