Μία νέα υπερσύγχρονη υδροφόρα και δύο φορτηγά παραλαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου

Την επίδειξη λειτουργίας της νέας υπερσύγχρονης υδροφόρας και των δύο φορτηγών που παραλήφθηκαν από τον Δήμο Αμαρουσίου και αποτελούν μέρος της ανανέωσης του μηχανοκίνητου Δημοτικού στόλου, παρακολούθησε ο Δήμαρχος  Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Συγκεκριμένα:  

·       Το Βυτιοφόρο – Υδροφόρο Όχημα ελάχιστης χωρητικότητας 9.000lt  με αντλία χαμηλής και υψηλής πίεσης, τίθεται στη μάχη της Καθαριότητας, της Άρδευσης και της Πυρόσβεσης.

·       Τα δύο Διαξονικά Ανατρεπόμενα Φορτηγά Μεικτού Φορτίου 19tn θα βοηθήσουν σημαντικά την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά κηπαίων και ογκωδών αντικειμένων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας τη επίδειξης που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ζεκάκου δήλωσε: «Με τα έργα μας και τις ενέργειές μας, καθημερινά αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής στο Μαρούσι. Αυτή η εξελιγμένη υδροφόρα και τα νέα φορτηγά ρίχνονται στη μάχη της καθαριότητας της προάσπισης του πρασίνου, του περιβάλλοντος αλλά εξυπηρετούν και ανάγκες πολιτικής προστασίας δεδομένων των ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών τους. Η αναβάθμιση του στόλου μας συνεχίζεται όπως και των υπηρεσιών μας σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην πλατεία Ζεκάκου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τον  Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου “Ο Άγιος Ελευθέριος” Αθανάσιο Νησιώτη, αλλά και με κατοίκους της περιοχής που διατύπωσαν την ικανοποίησή τους για την ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου του Δήμου αλλά και των σχετικών με την καθαριότητα υπηρεσιών.

Share