Κρούσμα του κορωνοϊού σε γυμναστήριο στο Μαρούσι – Έγινε άμεσα απολύμανση

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε μέλος γνωστού γυμναστηρίου στο Μαρούσι!

Μετά τη νεότερη ενημέρωση που έγινε στο υπουργείο Υγείας, από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας φθάνει τα 84. Ωστόσο ένα από τα κρούσματα στην Αθήνα είναι μέλος γνωστού του γυμναστηρίου Holmes Place στο Μαρούσι. Μάλιστα το γυμναστήριο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει για το κρούσμα αλλά και ότι θα πραγματοποιηθεί απολύμανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γυμναστηρίου:

«Κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους του club Αμαρουσίου με τον ιό COVID-19, θα θέλαμε καταρχάς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, συνοδευόμενη από ευχές για ταχεία ανάρρωση. Βασική προτεραιότητα των Holmes Place, αποτελεί η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και των μελών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, που περιλαμβάνει: Διενέργεια άμεσης απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις του club Αμαρουσίου Για τον λόγο αυτόν, αύριο Τρίτη 10/3, το Club θα ανοίξει εκτάκτως στις 9:00π.μ. Θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση».

Το γυμναστήριο έστειλε ακόμα και μήνυμα SMS στα μέλη για να ενημερώσει ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Στο περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος, που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των μελών του γυμναστηρίου, αναφέρεται ότι, «κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους με τον ιό COVID-19, έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης».

Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου παραπέμπουν τους αθλούμενους σε ένα link, που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο αντιμετώπισης, το οποίο περιλαμβάνει απολύμανση των χώρων, όχι όμως και το προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησης για μερικές μέρες, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των σχολείων, στα οποία έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού.

Στο σχετικό μήνυμα οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση προς το μέλος που προσβλήθηκε από τον ιό, στέλνοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση .

Share