Θ. Αμπατζόγλου: «Η παράταξή μας είναι ένας ενεργός φορέας όπου όλοι οι πολίτες έχουν λόγο και ρόλο»

Συνάντηση των στελεχών της παράταξης «Μαρούσι Νέα Εποχή» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου με κύριο θέμα τον προγραμματισμό των επομένων δράσεων και πρωτοβουλιών.

Ο νέος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, παρουσίασε την τεχνική διαδικασία ενημέρωσης της νέας διοίκησης του Δήμου που αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου, και ανέλυσε τα πρώτα θέματα που θα χειριστεί το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για ενεργό συμμετοχή όλων των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Μαρούσι Νέα Εποχή», ανεξάρτητα από την εκλογή τους, για την υλοποίηση των Προγράμματος όπως αυτό εγκρίθηκε από τους πολίτες αλλά και για την διαρκή διαδικασία διαβούλευσης με τους πολίτες και τους φορείς. Ο νέος Δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη και στο συναινετικό κλίμα που πρέπει να καλλιεργείται και με τις άλλες παρατάξεις, έτσι ώστε ο Δήμος να πορεύεται χωρίς κωλύματα με την ευρύτερες δυνατές πολιτικές και κοινωνικές συνεργασίες.

Ενδεικτικά ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Είθισται οι δημοτικοί συνδυασμοί να διαλύονται μετά την εκλογική διαδικασία και να ατονούν οποιεσδήποτε δραστηριότητές τους. Με τη δική μας παράταξη αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Καλώ όλους τους υποψηφίους μας να συμμετέχουν στις διαδικασίες και στις ομάδες εργασίας που συστήνουμε για το Μαρούσι της Νέας Εποχής. Όλοι θα είμαστε έξω στην κοινωνία για να κάνουμε πράξη αυτό για το οποίο μας εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας. Καλώ ταυτόχρονα και τους δημότες να συμμετέχουν στις δράσεις της παράταξής μας που θα καταλήγουν ως επεξεργασμένες προτάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια. Συνεπώς συνεχίζουμε τη διαβούλευση με τους πολίτες, είναι μία διαρκής διαδικασία, όπως και η μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Στις διαδικασίες διαβούλευσης συμμετέχουν όχι μόνο οι πολίτες αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις και φορείς της πόλης μας με τις οποίες συζητούμε δημιουργικά με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών. Το προεκλογικό σύνθημά μας “Ο Πολίτης Πρωταγωνιστής” μετατρέπεται πλέον σε κύριο άξονα άσκησης της πολιτικής μας».