Η Cityzen εκφράζει το όραμά της για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη με ένα ιδιαίτερο art street party στο Μαρούσι

O όμορφος, μεγάλος και πρακτικός χώρος στάθμευσης της Cityzen στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Μαρούσι, σε λίγες μέρες θα γίνει ακόμη ομορφότερος. Η Cityzen Parking & Services, σε συνεργασία με τον κορυφαίο street artist Cacao Rocks, διοργανώνει ένα street party τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από τις 5 το απόγευμα, για να γιορτάσει την έναρξη της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών.

Ο καλλιτέχνης του δρόμου Cacao Rocks, με την ιδιαίτερη τεχνική κι ευαισθησία που τον έχει καταστήσει διεθνώς διάσημο, θα παρέμβει εικαστικά στην είσοδο του χώρου στάθμευσης στην οδό Φραγκοκκλησιάς 2, για να εκφράσει με graffiti art το όραμα της Cityzen για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη (mobility).

O street artist, Cacao Rocks

Τα έργα του επιδεικνύονται σήμερα σε μεγάλα μουσεία και εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τελευταία του εικαστική παρέμβαση στο γήπεδο του Γιάννη Αντετοκούμπο έγινε δεκτή με ενθουσιασμό ενώ διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως οι New York Times, National Geographic, Guardian και το BBC έχουν παρουσιάσει την δουλειά του.

Νίκος Δρογώσης, en Lefko 87.7

Στις 7 Οκτωβρίου, θα χρησιμοποιήσει τα σπρέι και τα χρώματα της street art, με live performance  υπό τους ήχους της μουσικής που θα επιλέγει ο Νίκος Δρογώσης, παραγωγός του En Lefko 87,7.

Όσοι παρευρεθούν στο πάρτι της Cityzen θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν mocktails από το FLASK, το μοναδικό cocktail delivery app στην Ελλάδα και gourmet pop corn -το αγαπημένο μας snack- στην πιο gourmet εκδοχή του, από το Annie`s GOURMET Pop Corn.

Κατά τη διάρκεια του event, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην οποία ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ποδήλατο, σύμβολο της προσπάθειας της Cityzen για βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη (Mobility).

Έως τις 12 Οκτωβρίου, ο καθένας μπορεί να επισκέπτεται το site της Cityzen https://www.cityzen.com.gr/ και να δηλώσει συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση για δωροεπιταγές καυσίμων κίνησηςαξεσουάρ αυτοκινήτων και οικολογικές τσάντες.

Από τις 7 έως τις 12 Οκτωβρίου το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, για 3η διαδοχική χρονιά, προσπαθεί να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο της Εξυπηρέτησης Πελατών αλλά και την ανάγκη επιβράβευσης των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Η Cityzen Parking and Services συμμετέχει για 3η διαδοχική χρονιά στον διεθνή θεσμό της Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών που γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες του πλανήτη.

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, ο χώρος στάθμευσης της Cityzen στην οδό Φραγκοκκλησιάς στο Μαρούσι, αλλάζει χρώμα, με την συμβολή όλων αυτών που θα συμμετάσχουν στο street party της Cityzen Parking & Services.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Share