Η Φaretra Crystalina έρχεται στο Μαρούσι!

Η Φaretra Crystalina και η Αγγελική Αγαλιανού αφηγούνται και τραγουδούν ένα γαϊτάνι από ιστορίες, με πλούτη από τη Μεσόγειο και τη Λατινική Αμερική, για το μισεμό, τη λήθη και το σμίξιμο, στον χώρο Τέχνης Ιδιόμλεο στο Μαρούσι, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 20.00.

Ιστορίες για κείνους που πήραν του μισεμού τη στράτα κι έγειραν στην αγκαλιά της μάγισσας ξενιτιάς. Για κείνους που κοιμήθηκαν στη σκιά του δέντρου της λήθης. Για κείνους που γύρισαν, γνώριμοι και ξένοι, να χαρίσουν τη λύτρωση που πάντα γυρεύουν και πάντα προσφέρουν τα παραμύθια.

Η Φaretra Crystalina είναι μια ένωση, της οποίας ο πυρήνας είναι δύο άνθρωποι που πρωτοσυναντήθηκαν πάνω στη σκηνή. Έκτοτε φροντίζουν να παραμένουν εκεί γονιμοποιώντας τις ιδέες τους. Καμβάς η μουσική δημιουργία ανά τους αιώνες. Σε πρώτο πλάνο η ανθρώπινη Φωνή και οι συγκινήσεις της. Όταν οι ιδέες μεγαλώνουν, μεγαλώνει και η ομάδα. Την φετινή περίοδο συναντήθηκαν με την αφηγήτρια Αγγελική Αγαλιανού και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα καινούργιο είδος παράστασης συμπυκνωμένο μέσα στον Μύθο και την Τελετή.

Συμμετέχουν:

Θάλεια Μουτοπούλου σοπράνο, παραδοσιακή φλογέρα, κρουστά

Χρυσόστομος Καλογριδάκης τενόρος, 8χορδη κιθάρα, μαντόλα

Αγγελική Αγαλιανού λαϊκά παραμύθια, τραγούδι, μπεντίρ

INFO

Κυριακή 2 – 2 – 2020

Έναρξη: 20.00

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο, Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου, Μαρούσι, κοντά στον ΗΣΑΠ

Είσοδος : 10 ευρώ (με κρασί)

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2106817042αψ

Share