Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Πολιτιστικού Συλλόγου Βορρέ Αμαρουσίου»

Με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Βορρέ Αμαρουσίου» έκοψε την ετήσια πίτα του, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου αίθουσα των γραφείων του.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Ρένα Χαλιώτη, μετέφερε τις θερμές ευχές για το νέο έτος και την αγάπη του στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους παριστάμενους, εκφράζοντάς τους τη συμπαράσταση και τη στήριξή του στα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γεώργιος Δούκας έδωσε τις θερμές ευχές του στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ευχαρίστησε τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου για την τιμητική παρουσία τους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή θα αναζητηθούν λύσεις στα θέματα της περιοχής.

Την εορταστική εκδήλωση επίσης χαιρέτησαν και έδωσαν τις ευχές τους  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Κων/νος ΡώταςΓιάννης ΝικολαράκοςΕπαμεινώνδας ΓαρδέληςΔημήτρης ΣμυρνήςΕπαμεινώνδας Κατσιγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία-Δήμητρα Ρώτα και Ευτυχία Παρασύρη.

Συμμετείχαν επίσης ο Γραμματέας του Συλλόγου Αντώνης Κλάδης αι μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Share