Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στο Δήμο Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει τεθεί από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, εκτελούνται σε καθημερινή βάση εργασίες που αφορούν σε  καθαρισμούς σε κοινόχρηστους χώρους, συντηρήσεις πρασίνου και φυτεύσεις καθώς και επισκευές οδοστρωμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό την εβδομάδα που πέρασε αλλά και αυτής που έπεται πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα  εργασίες που αφορούν τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τις Δνσεις Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου.

Φυτεύσεις, συντηρήσεις πρασίνου, χορτοκοπή και καθαριότητα σε σημεία της πόλης όπως:

·         Περιοχή ΚΑΤ, Οδός Σουλίου και Οδός Κωνσταντινουπόλεως

·         Περιοχή Κέντρου, Πλατεία Κασταλίας, Οδός Αγίων Αναργύρων, Οδός Δ. Γούναρη, Οδός Δ. Ράλλη, Χατζηαντωνίου & Β. Σοφίας

·         Περιοχή Αγίου Θωμά, Παιδική Χαρά (Αμαρυσίας – Αρτέμιδος)

·         Περιοχή Σωρού, Πλατεία Ναυπάκτου

·         Περιοχή Παραδείσου, Αλσύλλιο Παραδείσου (Μιμικόπουλος)

·         Περιοχή Κοιμητηρίου, Οδός Αναπαύσεως

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και συνεχίζονται επισκευές οδοστρωμάτων (αποκατάσταση σε σημεία όπου υπήρχαν λακκούβες) όπως στις γειτονιές του Παραδείσου και του Κέντρου (Νερατζιωτίσσης & Κίμωνος).

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου επισημαίνει την αναγκαιότητα της συλλογικότητας, όπου όχι μόνο οι υπηρεσίες του Δήμου αλλά και ο κάθε Δημότης ξεχωριστά θα φροντίζει και θα προσέχει την περιοχή του, ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί συνθήκες που καθιστούν το Μαρούσι όμορφη και καθαρή πόλη.

Share