Επιθεώρηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Πολυδρόσου, Σωρού και Κοκκινιάς

Επιθεώρηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς Πολυδρόσου, Σωρού και Κοκκινιάς, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, όπου εκτελέστηκαν εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης των αύλειων χώρων και παιδικών χαρών τους.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου υποδέχθηκαν η υπεύθυνη Ελένη Σταϊκοπούλου και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Πολυδρόσου, η υπεύθυνη Κατερίνα Σταυρινίδου και το προσωπικό του Βρεφονηπιακού Σταθμού Σωρού και η αναπληρώτρια υπεύθυνη Ιωάννα Χαβενετίδου και το προσωπικό του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Κοκκινιάς.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τις εργασίες που εκτελούνται στο πλαίσιο ανακαίνισης όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης.

Μετά το πέρας των επιθεωρήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Αμαρουσίου γίνεται εξαιρετική δουλειά. Οι συνθήκες διαβίωσης στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, για τα Μαρουσιωτάκια, είναι άριστες. Στηρίζουμε το θεσμό της οικογένειας στον απόλυτο βαθμό. Συγχαρητήρια στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το προσωπικό των σταθμών για το κοινωνικό έργο που επιτελούν. Ο Δήμος Αμαρουσίου, σε ένα ακόμη τομέα πρωτοπορεί και βάζει ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών για το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στην πόλη μας».

Τον  Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευε ακόμη η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου.

Share