Δύο φορτηγά 20 τόνων (έκαστο) με είδη πρώτης ανάγκης από τους Μαρουσιώτες για τους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας

Δυο μεγάλα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας των 20 τόνων (έκαστο) παρέδωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας, που χτυπήθηκαν από τη φονική κακοκαιρία.

Τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά, κ.α ) κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής και ξηρά τροφή για ζώα, συγκεντρώθηκαν με τις προσφορές αγάπης και αλληλεγγύης των Μαρουσιωτών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους Μαρουσιώτες που προσέτρεξαν να απλώσουν χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, ευχαριστεί τους εργαζόμενους των υπηρεσιών που συνέδραμαν μαζί με τους εθελοντές σε όλη τη διαδικασία συγκέντρωσης, ταξινόμησης, συσκευασίας και φόρτωσης των ειδών, υπό την οργανωτική επίβλεψη και το συντονισμό της Εντεταλμένης Συμβούλου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανής Λέκκα.

 

Την αποστολή για την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Ευάγγελος Κάββαλος και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

 

Οι δράσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται με τη συγκέντρωση σχολικών ειδών στο Δήμο Αμαρουσίου για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα: 10:00 -16:00, Δημαρχείο Αμαρουσίου.

 

 

 

Share