Δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, από τον Δήμο Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο της προσφοράς προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης του Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραβρέθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, στη διαδικασία χορήγησης Χριστουγεννιάτικων δωροεπιταγών (60€ εκάστη) οι οποίες αφορούν αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, μία προσφορά των εταιριών ΣΙΔΕΝΟΡ. Η προσφορά θα γίνει σε 189 Μαρουσιώτικες οικογένειες, εγγεγραμμένες στη λίστα ευπαθών ομάδων σύμφωνα με κοινωνικά κριτήρια.  Μεταξύ αυτών των οικογενειών συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι του Δήμου. Η διαδικασία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο υπό την επίβλεψη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη.

Ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου με αφορμή τη χορήγηση δωροεπιταγών, αντάλλαξε ευχές με τους δικαιούχους τονίζοντας το ρόλο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και τη στήριξή τους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.

Στη διαδικασία της κοινωνικής προσφοράς  παραβρέθηκαν ακόμη οι: Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού & Κοινωνικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, τα μέλη του ΔΣ ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ, Έφη Μανιάτη, Πηνελόπη Μπρούτα, Κλεοπάτρα Καρκάνη.

Νωρίτερα εκπρόσωποι των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκαν το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης, δεχόμενοι υλική βοήθεια για 16 συναδέλφους τους. Η κοινωνική προσφορά έγινε παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη.

Τους εργαζόμενους εκπροσώπησε το ΔΣ του Συλλόγου: o Πρόεδρος Μανώλης Ηλιάκης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Καλλιμάνης, η Γραμματέας Αγάπη Τσιροπούλου, ο Ταμίας Παύλος Γκόκας.

Share