Ανανέωσε με το Μαρούσι ο Νίκος Βετούλας

Ανανέωσε στο πρόσωπο του Νίκου Βετούλα την εμπιστοσύνη της η διοίκηση του Αμαρουσίου. Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου τεχνικού έως και τον Ιούνιο του 2025, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν σήμερα (6/6) νέο συμβόλαιο.

Ο Νίκος Βετούλας κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στα σαλόνια της Basket League και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πάγκο της και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου για τον Νίκο Βετούλα:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του, Θανάση Παπαχατζή και Νίκο Μπάρλο.

Η παρουσία του Πατρινού τεχνικού (και του τεχνικού επιτελείου του) στο τιμόνι της ομάδας – από τις 7 Φεβρουαρίου που ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν – με βάση τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα της ομάδας, κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη.

Έτσι λοιπόν η επιθυμία της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δήμο Στασινόπουλο, αλλά και του ίδιου του προπονητή να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, κατέληξε σε συμφωνία και για την σεζόν 2024-25. Ήδη, το προπονητικό τιμ, επιβλέπει τις προπονήσεις της off season και προχωράει στο σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο».

Share