Για το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ συζήτησαν Σπύρος Καπράλος και Γιάννης Βρούτσης

O πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος είχε έκτακτη συνάντηση, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι.

Ο κ. Καπράλος τόνισε ότι προέχει η ασφάλεια των αθλητών και των αθλουμένων στους αγωνιστικούς χώρους και επανέλαβε την πάγια θέση της ΕΟΕ ότι πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ώστε να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επίσης, επισήμανε ότι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ήταν και παραμένει η καρδιά του ελληνικού αθλητισμού και ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την ομαλή και ασφαλή επαναλειτουργία του.

Ο κ. Καπράλος παρέδωσε στον υπουργό συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθούν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται στον ελληνικό αθλητισμό από την αναστολή της λειτουργίας του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τέλος, επισήμανε στον κ. Βρούτση ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι στη διάθεση της Πολιτείας για να προσφέρει κάθε πιθανή βοήθεια για να λυθεί νωρίτερα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Πηγή: enypografa.gr

Share