Just 4 U: οι καλύτερες τιμές στο Μαρούσι σε γραφική ύλη και είδη χειροτεχνίας

Σε ένα όμορφο, φωτεινό και ευρύχωρο κατάστημα στο Μαρούσι, το Just4U, βρήκαμε αυτό που ψάχνει κάθε μαθητής, επαγγελματίας αλλά και όποιος ασχολείται με τη χειροτεχνία. Γραφική ύλη επώνυμων προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές.

Με δραστηριοποίηση στο χώρο εδώ και 14 χρόνια και ριζική ανανέωση τα τελευταία 3, η Just4U έχει μια εκπληκτική ποικιλία σε σχολικά είδη, αναλώσιμα, είδη σχεδίου και ζωγραφικής, εποχικά είδη, εκπαιδευτικά παιχνίδια, είδη δώρου και είδη οργάνωσης γραφείου και σχολείου. Συγκεκριμένα, διαθέτει πάνω από 16.000 κωδικούς!

Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι οι πελάτες της Just4U θα βρουν αυτό που θέλουν στην ποιότητα που το θέλουν και στην τιμή που το θέλουν. Κάθε ιδέα μπορεί να γίνει πράξη και να αποτυπωθεί στο χαρτί με τον καλύτερο τρόπο, αυτόν που ονειρεύεται ο δημιουργός του.

Η Just4U εξυπηρετεί τόσο πελάτες λιανικής πώλησης όσο και χονδρικής, αφού έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων και των σχολικών μονάδων. Με διανομή στην Αττική εντός 24ώρου, κάθε παραγγελία γίνεται εύκολα και απλά, ενώ αναμένεται και το πλήρως ενημερωμένο eshop της εταιρείας.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι πως η γραφική ύλη δεν αποτελεί απλώς ένα εμπόρευμα προς κατανάλωση. Η γραφική ύλη είναι το μέσον που υλοποιεί τους στόχους μας, καταγράφει όσα έχουμε στο μυαλό μας και τα κάνει πράξη. Γι’ αυτό, άλλωστε, η Just4U στηρίζεται στην υψηλή ποιότητα όλων των προϊόντων και βασίζεται σε Έλληνες και Ευρωπαίους παραγωγούς με το ίδιο μεράκι. Και γι’ αυτό, φροντίζει να προσφέρει αυτά τα τόσο πολύτιμα υλικά σε όσους το έχουν ανάγκη, όπως τα παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο σπίτι φιλοξενίας στο Μαρούσι.

Μια βόλτα από το κατάστημα θα σας κάνει να θυμηθείτε τη γοητεία που έχει το μελάνι όταν τρέχει πάνω στο χαρτί…

 

Πληροφορίες

Just4U

Δημητρίου Γούναρη 84, 15124, Μαρούσι

210 6141923

Share