Colour Day Festival: Μεγάλα ονόματα στο πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ στο Μαρούσι!

Το φαντασμαγορικό Colour Day Festival έρχεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στο ΟΑΚΑ, το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου, με μεγάλα ονόματα για ένα ξεχωριστό μουσικό φεστιβάλ!

Ένα ολοκαίνουργιο, πολύ εντυπωσιακό stage θα στολίσει το ΟΑΚΑ και θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει εγχώριους και διεθνείς performers που σίγουρα ανυπομονείς να δεις!

Κορυφαίοι Έλληνες και Ξένοι καλλιτέχνες ανεβαίνουν σε ένα μεγαλειώδες, νέο stage με μια τεράστια, κινούμενη ρόδα luna park, για να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό show διεθνών προδιαγραφών! Περισσότεροι από 40 performers -τραγουδιστές, bands και djs- από την εγχώρια και διεθνή σκηνή, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Σάββατο 29 Ιουνίου: Παίξε με ατέλειωτη χρωματιστή σκόνη, ζωγράφισε τον ουρανό της Αθήνας σε ομαδικές ρίψεις και κάνε τους φίλους… να μην γνωρίζονται από το χρώμα.

Κυριακή 30 Ιουνίου: Για πρώτη φορά το Colour Day Festival στήνει στην σκηνή τεράστια κανόνια που εκτοξεύουν χρωματιστό αφρό με στόχο τους ΕΣΕΝΑ! Μπες και εσύ σε ένα επικών διαστάσεων foam party με dance, rap και trap ρυθμούς.

Πληροφορίες

www.colourdayfestival.gr
Facebook: https://www.facebook.com/colourdayfestival
Instagram: https://www.instagram.com/colourdayfestival

Share