Τα πιο “τεμπέλικα” σοκολατάκια

Αν είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να φτιάχνουν νόστιμες λιχουδιές εύκολα και οικονομικά τότε αυτή τη συνταγή είναι η ιδανική.

Τα υλικά είναι μόλις τρία και ο χρόνος παρασκευής ελάχιστος!

Υλικά:

  • 3 πακέτα μπισκότα Οreo με λευκή κρέμα
  • 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 400 γραμμάρια κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε τα μπισκότα στο multi για να θρυμματιστούν. Όταν θρυμματιστούν τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε είτε με το χέρι είτε με μίξερ χειρός. Αφού ομογενοποιηθεί το υλικό το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 25 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε το υλικό από το ψυγείο και πλάθουμε μπαλάκια σαν να φτιάχνουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια. Η δοσολογία που έχουμε επιλέξει θα μας βγάλει περίπου 50 με 60 σοκολατάκια – μπουκίτσες.

Λιώνουμε τη κουβερτούρα μπεν μαρί και την αφήνουμε 2 λεπτά να κρυώσει ελαφρώς. Βουτάμε σιγά σιγά τα μπαλάκια στη κουβερτούρα και προσεκτικά με το πιρούνι τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα! Αυτό ήταν! Ψυγείο μέχρι να παγώσουν και τέλος!

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε προτιμήστε τριών ειδών κουβερτούρα. Δηλαδή επιλέξτε μία λευκή, μία γάλακτος και μία με κακάο. Έτσι θα έχετε σοκολατάκια με τρεις διαφορετικές επικαλύψεις!

 

Share