3η χρονιά επιτυχούς διοργάνωσης του «Artemis Fight Night» στο Μαρούσι

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 3η συνεχή χρονιά, το Αrtemis Fight Night ΙΙΙ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αίθριου Θεάτρου στο Μαρούσι. Το fight show «χτυπούσε» έντονα στους παλμούς της ανταγωνιστικότητας προσφέροντας δυνατές αναμετρήσεις στον κατάμεστο από κόσμο ανοιχτό χώρο.

Στο Artemis Fight Night III, συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές από σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε αγώνες kick boxing και επαγγελματικής πυγμαχίας. 17 αγώνες, με 4 pre fights και 13 αγώνες στη main card καθήλωσαν τους θεατές και επιβράβευσαν τους διοργανωτές.

Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), ο όμιλος Σωματικής Ευεξίας και Ευρωστίας του Στέλιου Πολίτη και το Γραφείο Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού του Δήμου Αμαρουσίου που είχε την επιμέλεια και πρωτοβουλία.

Υποστηρικτές ακόμη ήταν οι παγκόσμιες ομοσπονδίες WKU και ISKA με τους κανονισμούς των οποίων διεξήχθησαν οι αγώνες, καθώς επίσης και ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ). Η ISKA μάλιστα ηγείται κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων όπως το Glory, Bellator,K1, Oktagon.

Κατά τη διάρκεια του Show δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, στον Αντιδήμαρχο Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και στον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νίκο Πέππα για τη συμβολή τους στο άθλημα.

Τιμητικό δώρο επίσης έλαβαν ο γενικός διευθυντής ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο διαιτητής πυγμαχίας Μίλτος Παναγάκος.

Το παρών στο «Artemis Fight Night ΙΙΙ» έδωσαν ακόμη ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης και σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Χρυσόστομος Σχινάς, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Βλαχοπιώτης καθώς και φορείς και παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

 

Share