Το 4ο Athens Coffee Festival στην Τεχνόπολη είναι γεγονός!

Το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου πίνουμε τον καφέ μας στο 4ο Athens Coffee Festival. Από σήμερα 28 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η Τεχνόπολη είναι το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ αλλά και όλων όσων λατρεύουν τον καφέ!

Εκατόν είκοσι από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις που διαπρέπουν στον κλάδο του καφέ και διαμορφώνουν τις εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και παγκοσμίως θα συμμετάσχουν στο 4ο Athens Coffee Festival. Aπό τις μεγάλες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ μέχρι εταιρείες εξοπλισμού και από προμηθευτές λοιπών ροφημάτων (τσάι, energy drinks κ.λπ.) μέχρι εξειδικευμένα e-shops κ.ά., όλα τα διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες θα δώσουν δυναμικό «παρών».

Οι 40.000 επισκέπτες που αναμένονται θα έχουν τη δυνατότητα να δουν νέα και καινοτόμα προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά στην επιχείρησή τους και θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν το προϊόν που προσφέρουν στον πελάτη τους, ενώ οι καταναλωτές θα δουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση τόσο σε ροφήματα όσο και σε home coffee machines.

Η κεντρική σκηνή που δεσπόζει στον υπαίθριο χώρο της Τεχνόπολης θα «πλημμυρίσει» από μελωδίες και ενέργεια. Καθημερινά, λοιπόν, θα φιλοξενεί DJ sets αλλά και live ραδιοφωνικές εκπομπές με δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς (En Lefko 87.7, Hit 88.9, Red 96.3, Μελωδία 99.2) όπως ο Νίκος Δρογώσης, η Εύα Μπουντούρη, ο Σάκης Τσιτομενέας, η Αφροδίτη Σημίτη, η Ελένη Μανουσάκη, η Μαίρη Μαργέλη, ο Μανώλης Οικονόμου, ο Δημήτρης Βραχνός, ο Γιάννης Γιακουμάκης. Στις 28/9 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα Αlcatrash.

Share