Ξεκινά η διάθεση των Eισιτηρίων Διαρκείας!

Η ΚΑΕ ΜΑΡΟΥΣΙ 1896 ξεκινά από σήμερα (28/08) τη διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Επιστροφή στην Ευρώπη… και το «κυνήγι» της δόξας ξεκινά!

Μετά από μια επιτυχημένη σεζόν, αυτή της επιστροφής στη Basket League, η ομάδα μας επιστρέφει και στην ΕΥΡΩΠΗ (FEC), έπειτα από 14 χρόνια. Με υψηλότερους στόχους, πιο δυνατό, ανανεωμένο και αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα, το ΜΑΡΟΥΣΙ υπόσχεται μια χρονιά γεμάτη θέαμα, συγκινήσεις και πλούσια αγωνιστική δράση.

Κλείσε κι εσύ τη θέση σου για να παρακολουθείς από κοντά τις αναμετρήσεις της ομάδας στη Stoiximan Basket League και στο Europe Cup της FIBA (FEC) και να ζήσεις μια συναρπαστική σεζόν με το ΜΑΡΟΥΣΙ… πρωταγωνιστή.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ:

Από την Τετάρτη 28/08 ανοίγει η πλατφόρμα του more.com για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας των περσινών κατόχων. Έως και τις 02/09 οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν προτεραιότητα με αποκλειστική πρόσβαση στο σύστημα για να δεσμεύσουν την περσινή τους θέση ή να επιλέξουν νέα σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα σημεία του γηπέδου.

(!) H ανανέωση γίνεται μέσω κρυφού link που έχουν λάβει ήδη οι κάτοχοι διαρκείας της προηγούμενης σεζόν.

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:

Από την Τρίτη 03/09 ανοίγει η πρόσβαση για όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να κλείσουν εγκαίρως τη δική τους θέση για τη σεζόν 2024-2025.

ΤΙΜΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

PLATINUM

Ζήσε τον αγώνα από…μέσα!

Κλείνοντας θέση στις δερμάτινες πολυθρόνες μέσα στο παρκέ έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις το παιχνίδι πιο κοντά από ποτέ, επωφελούμενος από μοναδικά προνόμια. Με πρόσβαση στο Platinum Lounge και εξασφαλισμένη θέση Parking στο γήπεδο, απολαμβάνεις μια πολυτελή εμπειρία και στηρίζεις την αγαπημένη σου ομάδα.

GOLD & SILVER

Always a VIP!

Στις άνετες θέσεις των τμημάτων Α και B έχεις την καλύτερη θέα, προσωπική εξυπηρέτηση, πρόσβαση στο VIP lounge στο ημίχρονο του αγώνα και πολλά άλλα προνόμια. Η “safe” επιλογή για να απολαύσεις τον αγώνα απερίσπαστος.

BLACK

Be maroussi, be black!

Με τα διαρκείας BLACK που βρίσκονται πίσω από τους πάγκους των ομάδων, συντονίζεσαι στον «παλμό», ακούς τις οδηγίες των προπονητών, ζεις την «ένταση» του αγώνα και γίνεσαι «ένα» με τους παίκτες.

YELLOW

Yellow madness!

Μέρος της προσπάθειας για νίκη, λάτρης του αθλήματος, Μαρουσιώτης που δεν αποχωρίζεται τον ΓΣΑ. Αν ταυτίζεσαι με όλα αυτά οι θέσεις Yellow είναι για σένα. Σε δύο διαφορετικά σημεία του γηπέδου (τμήμα F και C), εσύ και οι φίλοι σου μπορείτε να απολαύσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες και να πανηγυρίσετε παρέα τις νίκες της ομάδας.

MAROUSSI CLUB

Τη σημαία ψηλά…

Για τους «φανατικούς» υποστηρικτές της «Μαρουσάρας», για όσους δεν σταματούν να τραγουδούν και να εμψυχώνουν την ομάδα, οι κάρτες διαρκείας «Maroussi Club» αφορούν την ιστορική γωνία των φιλάθλων του Αμαρουσίου, το πιο κιτρινόμαυρο τμήμα του γηπέδου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

FAMILY KAI FAMILY +

Family first!

Τα νέα οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας είναι εδώ. Στην ολοκαίνουργια family κερκίδα στο τμήμα C, γονείς και παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν μαζί τον αγώνα απολαμβάνοντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα του Κλ. Αγίου Θωμά.

Πακέτο FAMILY (1+1) Ένας γονέας και ένας ανήλικος (έως 14 ετών)

Πακέτο FAMILY PLUS (1+2) Ένας γονέας και δύο ανήλικοι (έως 14 ετών)

*Περιορισμένος αριθμός πακέτων Family και Family +

**Τα παιδιά έως και 3 ετών (γεν. 2022) δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Δίπλα στις ειδικές κοινωνικές ομάδες

ΑΜΕΑ

Τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες μπορούν να εκδώσουν εισιτήριο διαρκείας στην εκπτωτική τιμή των 90€. Τα εισιτήρια Διαρκείας αφορούν άτομα με αναπηρία μεγαλύτερη του 67% και εκδίδονται στο τμήμα F, το οποίο προσφέρει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση για τον φίλαθλο.

Η έκδοση των εισιτηρίων ΑμΕΑ γίνεται αποκλειστικά στα γραφεία της ΚΑΕ και όχι μέσω του δικτύου του more.com. Οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι που εμπίπτουν στην κατηγορία θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΑΕ προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (ταυτότητα, φωτοτυπία Πιστοποιητικού Αναπηρίας ΚΕ.Π.Α.)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ

Τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται στην εκπτωτική τιμή των 110€ στο τμήμα Η. (αφορούν αποκλειστικά προπτυχιακούς φοιτητές Πανεπιστημίων της ημεδαπής). Κατά την είσοδό τους στο γήπεδο οι κάτοχοι φοιτητικού διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους το εν ισχύ φοιτητικό πάσο.

Η έκδοση των φοιτητικών εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά στα γραφεία της ΚΑΕ και όχι μέσω του δικτύου του more.com με την πρόσκομιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (ταυτότητα, φοιτητικό πάσο ή βεβαίωση σπουδών).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι αθλητές της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΓΣΑ θα εισέρχονται δωρεάν στους αγώνες (εφόσον το επιτρέπουν τα μέτρα ασφαλείας) και θα κάθονται στο τμήμα Ε. Οι γονείς που επιθυμούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια μαζί με τα παιδιά τους θα λάβουν ειδικό link για αγορά εισιτηρίου διαρκείας, κατά την εγγραφή τους για την νέα αθλητική χρονιά στη γραμματεία του Ερασιτέχνη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ. Από την άνεση του σπιτιού σου και μέσα από μια εύκολη, σύντομη και φιλική για τον χρήστη διαδικασία, μπορείς να εξασφαλίσεις κι εσύ τη θέση σου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ

Για την αγορά Εισιτηρίου Διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή Κάρτας Φίλου 2024-2025.

Με την Κάρτα Φίλου ενισχύουμε τον Ερασιτέχνη Γ.Σ.Α., την «καρδιά» της κιτρινόμαυρης οικογένειας. Το κόστος ανέρχεται στα 10€ και έχει ισχύ για ένα αθλητικό έτος. Η αγορά της Κάρτας Φίλου γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του δικτύου του more.com.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ:

Κατά την είσοδό σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα σας συζητηθεί να συνδεθείτε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρείτε στο more.com. (αν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν).

Πατώντας πάνω στην κάτοψη του γηπέδου που εμφανίζεται, επιλέγετε το τμήμα, και στην συνέχεια τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμείτε για τη νέα σεζόν.

Στο επόμενο βήμα σας ζητείται να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:

  • ΟΝΟΜΑ
  • ΕΠΙΘΕΤΟ
  • ΤΥΠΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ (ΑΜΚΑ, ΑΡ. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ)
  • ΑΡΙΘΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ
  • ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ
  • ΚΙΝΗΤΟ
  • EMAIL

Ακολούθως, πατώντας στο κουμπί «πληρωμή online» δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής. Στην περίπτωση που δεν έχετε ήδη προβεί στην αγορά Κάρτας Φίλου τότε θα σας ζητηθεί, πριν την πληρωμή του Εισιτηρίου Διαρκείας, η πληρωμή της Κάρτας Φίλου για να συνεχίσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Εισιτήρια Διαρκείας μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω email στο tickets@maroussikae.gr ή τηλεφωνικά στο 210 6108900 (Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-17:00).

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Ηλεκτρονικά (online):

  • μέσω της ιστοσελίδας www.maroussibasketball.gr, κάνοντας κλικ στο κουμπί «εισιτήρια»
  • και μέσω της ιστοσελίδας του more.com

Τηλεφωνικά:

  • μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του more.com καλώντας στο 211 7700000 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00)

Σε φυσικά σημεία:

  • στα γραφεία της ΚΑΕ από 03/09 (Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 21:00) [Διονύσου 154 & Νιόβης, Μαρούσι, Κλ. Αγίου Θωμά]

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με κάρτα:

  • Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard έως 4 άτοκες δόσεις)
  • Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)
  • Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)

Δυνατότητα δόσεων: Λαμβάνοντας υπόψη τυχόν οικονομικές δυσκολίες, οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελούν αιτία για να μείνει κάποιος μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, η ΚΑΕ ΜΑΡΟΥΣΙ 1896 δίνει τη δυνατότητα 4 άτοκων δόσεων για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας.

Με μετρητά:

  • Στα γραφεία της ΚΑΕ , για ποσά έως και 500€ Ν. 4446/16, Άρ.69 παρ. 2.)

Με κατάθεση σε λογαριασμό:

OPTIMA BANK

Αριθμός λογαριασμού: 12 017710 0271 97

ΙΒΑΝ λογαριασμού : GR54 0340 0120 0120 1771 0027 197

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV.GR WALLET

Υπενθυμίζεται ότι από τη φετινή σεζόν για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση του εισιτηρίου διαρκείας μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet. Η είσοδος με τους παραδοσιακούς τρόπους (πλαστική κάρτα, εκτυπωμένο εισιτήριο) δεν είναι πλέον εφικτή.

Για οδηγίες σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου σας στο gov.gr wallet μπορείτε να μεταβείτε εδώ.

Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα (1) εισιτήριο διαρκείας και αυτός ο περιορισμός υπάρχει τόσο στις ηλεκτρονικές αγορές ανά λογαριασμό, όσο και στην αγορά εισιτηρίου στο εκδοτήριο του Κλ. του Αγίου Θωμά.

Μετά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν θα είναι δυνατή η μεταβίβαση του εισιτηρίου σε άλλο κάτοχο, η αλλαγή θέσης ή η ακύρωση της συναλλαγής.

Οι φίλαθλοι για την αποφυγή ταλαιπωρίας οφείλουν να εγκαταστήσουν εγκαίρως στις συσκευή του κινητού τηλεφώνου τους (smartphone) την εφαρμογή gov.gr Wallet, η οποία διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play.

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής gov.gr Wallet είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet / web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας. Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Επικοινωνίας μπορεί εύκολα να κάνει εγγραφή στην ηλ. διεύθυνση: emep.gov.gr.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr

Διευκρινίζεται ότι η ΚΑΕ ΜΑΡΟΥΣΙ 1896 δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στη διαδικασία προσθήκης και ταυτοποίησης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και μετά.

Για τυχόν τεχνικά προβλήματα/δυσλειτουργίες σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/ και στο https://wallet.gov.gr/support

Share