Εμπρηστικές επιθέσεις σε ΙΧ σε Αθήνα, Μαρούσι και Αγία Παρασκευή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς 20 αυτοκίνητα έγιναν στόχος εμπρηστών, σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ολιγομελείς ομάδες αναρχικών κατάφεραν να πυρπολήσουν ΙΧ σε Μαρούσι, Αθήνα και Αγία Παρασκευή και να εξαφανιστούν.

Συγκεκριμένα, 12 οχήματα που ήταν σταθμευμένα επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους στο Μαρούσι Αττικής, τυλίχθηκαν στις φλόγες, στην Αθήνα στην οδό Μιρτσιέφσκυ και Αρακύνθου πέντε οχήματα και δύο οχήματα στην οδό Πριγκιποννήσων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι δράστες χρησιμοποίησαν προσανάμματα και μπιτόνια με βενζίνη κάνοντας παρανάλωμα του πυρός τα 20 οχήματα. Από τις εμπρηστικές επιθέσεις δεν υπήρξε καμία σύλληψη.

Share