«Φθινοπωρινές Νότες»: Συναυλία με την Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης»

Εμβληματικά έργα των δύο σημαντικότερων Ελλήνων μουσικοσυνθετών του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι θα ερμηνεύσει η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου και των String Demons στη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) με τίτλο: «Φθινοπωρινές Νότες».

Οι 100 κιθαρίστες, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, κιθαριστή και καθηγητή Βαγγέλη Μπουντούνη, ο σολίστ Βασίλης Μαστοράκης, οι Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Άννα Κατσούλη, με την Φωτεινή Κοσκόρου καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου που έχει την μουσική επιμέλεια της συναυλίας, υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μια αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά, σε μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα.

Η μουσική παράσταση θα δοθεί παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 19:00 στον πολυχώρο ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πολυβραβευμένος Βαγγέλης Μπουντούνης, που από το 2010 είναι Έφορος της Κιθάρας και συνεργάζεται με το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή των κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου έδωσαν συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής και σε σημαντικούς άλλους πολιτιστικούς χώρους.

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα διαθέσει λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη μεταφορά των ενδιαφερομένων, με αναχώρηση 18:00 & 18:30 από το Δημοτικό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» και με επιστροφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Περισσότερες πληροφορίες: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου, Ευρυδίκη Σιγαλού, υπεύθυνη επικοινωνίας, τηλ. 210-80.21.308, 210-80.56.314.

Share