Το 4ο Athens Tattoo Expo έρχεται στο Μαρούσι!

Το Μαρούσι καλωσορίζει την κορυφαία διοργάνωση για το τατουάζ στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου στο 4ο Athens Tattoo Expo!

Το 4ο σε σειρά Athens Tattoo Expo δίνει την ευκαιρία στην ελληνική κοινότητα των tattoo artists να αναδείξουν τη δουλειά και την τέχνη τους. 140 από τους καλύτερους tattoo artists της Ελλάδας θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην τριήμερη έκθεση, που κάθε χρόνο προσελκύει καλλιτέχνες και δημιουργούς από ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρείται ένα από τα premium art events της Αθήνας, καθώς εκπροσωπεί όχι μόνο την τέχνη της δερματοστιξίας αλλά και όλων των τεχνών, κάτω από μία στέγη. Εκτός από τους καλύτερους tattoo artists σε δράση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει DJ sets, live acts, graffiti & skate shows αλλά και το πρώτο ελληνικό barber show.

🤘Το 4ο Αthens Tattoo Expo είναι γεγονός! 🔥👊Στις 8 – 9 – 10 Νοεμβρίου, έλα στο Helexpo Marousi και συνάντησε τους 120 κορυφαίους καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής του Tattoo. 🖖Φέτος για πρώτη φορά μαζί μας και το 1st Barber Expo.12 από τα πιο γνωστά Barber Shops της πόλης δίνουν το ραντεβού τους στην τριήμερη έκθεση του Athens Tattoo Expo. #ate2019 #athenstattooexpo #athenstattooexpo19

Gepostet von Athens Tattoo EXPO am Montag, 30. September 2019

Το Athens Tattoo Expo φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο Barber Expo! Οι καλύτεροι Barbers και Traders της χώρας θα συναντηθούν στις 8,9 και 10 Νοέμβρη 2019 στον εκθεσιακό χώρο HELEXPO MAROUSI με τoυς κορυφαίους 140 Έλληνες Tattoo Artists. Tα τελευταία χρόνια, η παραδοσιακή τέχνη του barbering έχει έρθει στο επίκεντρο, αποκτώντας ένα πιστό κοινό στην Ελλάδα. Όροι όπως Slick Back, Pompadour, και Razor Faded είναι πλέον πολύ γνωστοί στο μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών που περιποιούνται τον εαυτό τους, ενώ όλο και πιο συχνά οι γειτονιές γεμίζουν μπαρμπέρικα για όλα τα γούστα. Από classics που σε ταξιδεύουν στα ’20s και ’30s μέχρι traditional βγαλμένα από την Καλιφόρνια. 12 από τα πιο γνωστά Barber Shops της πόλης δίνουν το ραντεβού τους στην τριήμερη έκθεση του Athens Tattoo Expo όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν την τέχνη και την κουλτούρα πίσω από τη δουλειά τους.

Το πρώτο Barber Expo στην Ελλάδα θα πλαισιώσουν διαγωνισμοί αλλά και σεμινάρια από διεθνούς φήμης barbers. Η διοργάνωσή του Athens Tattoo Expo είναι μια είναι μια πρωτοβουλία της ομάδας του Athens International Tattoo Convention, που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα Tattoo συνέδρια στην Ευρώπη.

Μάθετε περισσότερα στο https://athenstattooexpo.com/.

Share