Το Μαρούσι υποδέχεται το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops

Το Μαρούσι παίρνει την “ασίστ” από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης και υποδέχεται την ξεχωριστή διοργάνωση 3×3 που απευθύνεται σε όλους και όλες!

Μετά το ξεχωριστό διήμερο στη Θεσσαλονίκη, το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops συνεχίζει το “ταξίδι” του, επιστρέφοντας στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, το Μαρούσι υποδέχεται την μεγάλη μπασκετική γιορτή στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στον Σταθμό Αμαρουσίου του ΗΣΑΠ.

Η διοργάνωση απευθύνεται στους φίλους και τις φίλες του αθλήματος και τους επισκέπτες της περιοχής, προσκαλώντας τους να ζήσουν από κοντά το δυναμικό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου και έφτασε μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παιχνίδια 3×3 σε ειδικό γήπεδο, παράλληλες ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις και εκπλήξεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να ενθουσιάσουν τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops.

Πυρήνας της διοργάνωσης είναι το τουρνουά 3×3 για 2 μικτές ηλικιακές κατηγορίες (10-14 ετών και 18+ ετών) με δωρεάν συμμετοχή. Το κοινό θα απολαύσει το εντυπωσιακό Street Basketball Show του freestyler Dude K, καθώς επίσης θα παρακολουθήσει και θα συμμετάσχει σε basketball challenges, μεταξύ των παιχνιδιών, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από 17:00 έως τις 21:00. Παράλληλα, θα στηθεί φουσκωτό γήπεδο για το παιδιά, Face Painting corner με μοναδικά σχέδια για τους μικρούς φίλους του αθλήματος, καθώς και το 360° Photobooth για τις αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα. Πολλές ακόμα εκπλήξεις με δώρα θα πραγματοποιούνται μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

Δήλωσε συμμετοχή στο ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στο Μαρούσι εδώ!

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops αναδεικνύει τους καθημερινούς «πρωταγωνιστές» κάθε γειτονιάς μέσω της άθλησης, της ψυχαγωγίας αλλά και της διάδοσης του 3×3, του δημοφιλούς, γρήγορου και δυναμικού παιχνιδιού που από τους δρόμους βρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά τις πρώτες επιτυχημένες εκδηλώσεις σε Κορυδαλλό, Βούλα, Λαύριο, Μεταμόρφωση, Αμπελόκηπους, Παλαιό Φάληρο, Εύοσμο και Πανόραμα που «αγκαλιάστηκαν» από τις γειτονιές, θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στο Μαρούσι τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), Μαρούσι, Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακή 2 Ιουνίου 2024
Ώρες: 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-14 ετών & 18+ ετών
Παράλληλες δράσεις: Street Basketball Show, Face Painting, Challenges, 360° Photobooth, φουσκωτό γήπεδο, μπασκέτες για ελεύθερο παιχνίδι, αναμνηστικά δώρα

Φόρμα δήλωση συμμετοχής
Φόρμα επικοινωνίας

Share