Το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για το νέο έτος (video)

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έστειλε το πρωτοχρονιάτικο του μήνυμα για το Μαρούσι μέσω ενός βίντεο, τονίζοντας ότι το 2019 ήταν έτος «πολιτικής αλλαγής σε όλα τα επίπεδα».

Δείτε το βίντεο

Μαρουσιώτισες και Μαρουσιώτες,

Το 2019 ήταν ένα έτος κομβικό για την πατρίδα μας.

Οι πολίτες ψήφισαν πολιτική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην κεντρική εξουσία, όσο και στην αυτοδιοίκηση.

Στο Δήμο μας οι Μαρουσιώτες, μας τίμησαν με ισχυρή πλειοψηφία και έστειλαν το μήνυμα πως το Μαρούσι πρέπει να μπει στη Νέα Εποχή που ξεκινά με το νέο έτος 2020, έχοντας ως γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την ασφάλεια και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που θα κάνουν και τις 17 γειτονιές μας, πιο ανθρώπινες, με περισσότερο πράσινο και σύγχρονους κοινόχρηστους χώρους.

Έχοντας μόλις 4 μήνες στο τιμόνι του Δήμου, αποδείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, αφού πετύχαμε πρωτόγνωρο κλίμα πολιτικής συναίνεσης, που μας επέτρεψε να διαχειριστούμε με επιτυχία κομβικής σημασίας ζητήματα οικονομικά και τεχνικά, πάντα με τους Δημότες δίπλα μας και πάντα κοινωνούς όλων των αποφάσεών μας.

Οι πολιτικές μας ενέργειες, ορίζονται από το σύνθημά μας «ο Πολίτης Πρωταγωνιστής».

Με την υπόσχεση πως ο Δήμος μας θα έχει ως πυλώνα της πολιτικής του, τον Μαρουσιώτη και τις ανάγκες του, εύχομαι το 2020 να είναι ένα έτος δημιουργικής αλλαγής, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και ευημερίας για την πόλη μας.

Και αποτελεί δέσμευσή μας να το πράξουμε όλοι μαζί.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

Share