Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, γιορτάζουμε τα σημάδια της νίκης!

Στο CHAKANA TATTOO by Rebecca, μετατρέπουμε σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

Η Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, ειδικός στο ιατρικό τατουάζ, προσφέρει τα μαγικά της χέρια και την εμπειρία της ΔΩΡΕΑΝ για να “σβήσει” τα σημάδια της μαστεκτομής…κι όχι μόνο. Όμως εκείνη την ημέρα, η Ρεβέκκα δεν είναι μόνη της. Ενώνονται μαζί της, σε αυτή την πράξη αγάπης, ταλαντούχοι και αγαπημένοι φίλοι.

Πάρτε τη αδερφή, σύζυγο, φίλη, συνάδελφό σας κι ελάτε να κάνετε το επόμενο βήμα… Η Ρεβέκκα και ο Γιώργος θα είναι εκεί να γνωριστείτε, να μιλήσετε για την εμπειρία σας και να αποφασίσετε μαζί, για αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και σας ταιριάζει.

Αναδόμηση θηλής ή κάλυψη ουλών με ένα τατουάζ… Εκτός από την όμορφη παρέα τους, σας περιμένουν και πολλά δώρα!

Η ομάδα της :

⭐️▪️Γιώργος Δασκαλόπουλος (George Dask)▪️⭐️

Καταξιωμένος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη Γερμανία πιο συγκεκριμένα, σαρώνει τα βραβεία σε όλα τα tattoo conventions ανά τον κόσμο. Έχοντας λατρεία στη γυναίκα, ο Γιώργος υποστηρίζει τις νικήτριες του καρκίνου του μαστού, και θα είναι μαζί μας για να κάνει αναδόμηση θηλής και κάλυψη ούλων.

george dask1.JPEG dask rebecca elina.JPG

🦋▪️Κομμωτήρια Helena Milanou▪️🦋

Κοντά στη γυναίκα, τα τελευταία 28 χρόνια, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός η Έλενα Μιλάνου και η ομάδα της. Σε συνεργασία με τη Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, και χάρη στην υλοποίηση της Δήμητρας Στάμου, δημιουργήθηκαν στέκες-φράντζες για τις γυναίκες που περνάνε ή έχουν περάσει χημειοθεραπείες, και όχι μόνο!

Η καταπληκτική ιδέα αυτή μας ήρθε από τη Γαλλία, και βοηθάει τις γυναίκες που δεν έχουν ακόμη μαλλιά, να έχουν μία μοντέρνα, βολική και γρήγορη κόμμωση, αφήνοντας το κεφάλι να αναπνεύσει κάτω από μία δροσερή μαντήλα, έτσι ώστε η τρίχα να φυτρώσει πιο γρήγορα και πιο δυνατή.

Το Chakana tattoo θα χαρίσει 5 από αυτές, με την μαντήλα τους, και η Μάνια Λιβέρη θα είναι κοντά μας, από τις 11:00 εώς τις 18:00 για να κουρέψει τις στέκες-φράντζα, ανάλογα με το πρόσωπο και το γούστο της κάθε γυναίκας που θα την έχει κερδίσει.

helena milanou steka frantza1.JPG helena milanou steka frantza2.JPG

��▪️ Dimitra Stamou▪️��

25 χρόνια τώρα, η Δήμητρα συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής και μεγάλα ονόματα στο χώρο της ενδυματολογίας, σχεδιάζοντας, ράβοντας και ντύνοντας. 

Αγαπά το ρούχο και τη γυναίκα. Ντύνει όσες την εμπιστεύονται, για να αποκτήσουν την εικόνα που πάντα ήθελαν να προβάλουν, δίνοντας τους στυλ και χαρά. Παράλληλα, με λεπτομέρεια, αγάπη και ταλέντο, υλοποιεί την στέκα-φράντζα, και βοηθάει τις γυναίκες που δεν έχουν ακόμη μαλλιά να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, έχοντας μια μοντέρνα, βολική και γρήγορη κόμμωση, αφήνοντας το κεφάλι να αναπνεύσει κάτω από μια δροσερή μαντίλα, έτσι ώστε η τρίχα να φυτρώσει πιο γρήγορα και πιο δυνατή.

steka-frantza dimitra stamou1.JPG

🌸▪️Monique Bontron▪️🌸

Καλλιτέχνης στην ψυχή, εκτός από διακοσμήτρια καταστημάτων και σπιτιών, η κυρία Μποντρόν ενώνεται μαζί μας και κάνει δώρο τις πολύχρωμες μακριές μαντίλες, υπέροχες vintage καρφίτσες, για να σας ανανεώσουν και να σας ομορφύνουν όλες. Θα είναι μαζί μας όλη μέρα, για να δείξει στις γυναίκες που θα έρθουν να παραλάβουν την στέκα-φράντζα τους, πώς να δένουν έξυπνα κι όμορφα, τις μαντίλες στα μαλλιά τους για να ολοκληρωθεί η κόμμωσή τους.

🌈▪️Filomena Cennamo▪️🌈

Μία από τις ηρωϊδες μας… Η Φιλομένα νίκησε τον καρκίνο το 2011 ολιστικά. Για αυτήν ήταν δώρο θεού, όπως λέει, κι από τότε βοηθάει κι άλλες γυναίκες να δουν την ασθένεια ολιστικά ενώνοντας Σώμα-Ψυχή-Πνεύμα και να θεραπευτούν…

Θα είναι κοντά μας, από τις 11:00 εώς τις 20:00 να σας δείξει το δικό σας δρόμο.

Εμείς δημιουργήσαμε την Α-σθένεια.

Εμείς  δημουργούμε και την ίαση!

Το θέμα είναι… Πώς;

filomena cennamo.JPG

🚑▪️Medi Family Athens▪️🚑

Το διαγνωστικό κέντρο Medi Family Athens θα κληρώσει 1 δωροεπιταγή αξίας 100€ για πλήρη μαστολογικό έλεγχο.

Θα γιορτάσουμε την ημέρα με σαμπάνια και

…χορό από την Ειρήνη Γεωργίου, τη βασική χορεύτρια της ελληνο-ινδικής ταινίας “Tere Mere Darmiyan”  και του πρώτου  ελληνικής παραγωγής Bollywood musical, “The Land of Love”.

 

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου

CHAKANA TATTOO by Rebecca

Ξενοφώντος 23, ΤΚ16675 Γλυφάδα

Site : www.chakana.gr (under construction)

mail : info@chakana.gr

Fb/instagram : chakanatattoobyrebecca

Τηλ : 2109635740

Kιν:  6973223210

Share