Τα θέματα που απασχολούν το Μαρούσι συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με το νέο Περιφερειάρχη Αττικής Ν. Χαρδαλιά

Τα κύρια ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Αμαρουσίου συζήτησε ο  Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου με το νέο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της συνάντησης με τους Δημάρχους του Βόρειου Τομέα Αθηνών. 

Σε δηλώσεις του κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε το θετικό κλίμα που χτίζεται στις επαφές και στις σχέσεις συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια και τους Δήμους, ενώ αναφερόμενος στα θέματα που ετέθησαν από τον ίδιο στον νέο Περιφερειάρχη σημείωσε:

«Συζητήσαμε το θέμα των καθυστερήσεων γύρω από την υλοποίηση των τεχνικών έργων στην πόλη μας, αλλά ετέθη και για άλλη μια φορά το μεγάλο ζήτημα του ρέματος Σαπφούς, δεδομένου ότι ο αναπλ. Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, υπέγραψε τη σχετική χρηματοδότηση του έργου. 

Το επόμενο διάστημα ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφθεί την πόλη μας για να συζητήσουμε διεξοδικά για τη νέα σχέση που θα χτίσουμε ανάμεσα στον Δήμο μας και την Περιφέρεια και εφόσον χρειασθεί θα πραγματοποιήσουμε και επισκέψεις επί του πεδίου». 

Share