Σε πορεία δημοπράτησης το μεγάλο έργο διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς από την Περιφέρεια Αττικής

Σε πορεία δημοπράτησης βρίσκεται το μεγάλο έργο διευθέτησης του Ρέματος Σαπφούς από την Περιφέρεια Αττικής, σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την παρέμβαση του για το θέμα στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.

Ο Δήμαρχος τόνισε τις καθοριστικής σημασίας ενέργειες του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά προκειμένου το έργο να λάβει το πράσινο φως της ένταξης χρηματοδότησης.

Υπενθυμίζεται πως η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται στα 27. 057.700 ευρώ και αφορά έργα διευθέτησης στο ρέμα Σαπφούς, που καλύπτουν τα όρια των Δήμων Αμαρουσίου και Κηφισιάς έως την είσοδο στον αγωγό διέλευσης της Αττικής Οδού.

Η σχετική πράξη ένταξης εκδόθηκε από την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε ακόμη την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη για την προσήλωσή της στο σημαντικό αυτό θέμα πολιτικής προστασίας για τα Βόρεια Προάστια, προαναγγέλλοντας παράλληλα και τη συνάντησή του με τον κ. Χαρδαλιά προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της δημοπράτησης και της εξέλιξης του έργου.

Share