Ο ορισμός των αντιδημάρχων για το τρέχον έτος, με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι για το τρέχον έτος, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητές τους. Η θητεία τους αρχίζει από 15/01/2021 και διαρκεί για ένα έτος από την έναρξη ισχύος της. Για την ίδια περίοδο ορίστηκαν επίσης οι Αναπληρωτές Δημάρχου.  

Ειδικότερα,

Ο κ. Στέφανος Τσιπουράκης, ορίζεται Α’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Διεθνών Σχέσεων & Διμερών Συνεργασιών και επί θεμάτων προετοιμασίας και οργάνωσης για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο κ. Στ. Τσιπουράκης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του δίχως αντιμισθία.

Ο κ. Σπυρίδων Σταθούλης ορίζεται Β’ Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας, Νομικών Υποθέσεων, Διοίκησης & Ανθρώπινου Δυναμικού και επί θεμάτων Διαφάνειας.  

Η κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη ορίζεται Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων. Η κα. Ελ. Καλαντζάκη θα προσφέρει τις υπηρεσίες της δίχως αντιμισθία.

Ο κ. Κωνσταντίνος Ρώτας ορίζεται Αντιδήμαρχος Δόμησης.

Ο κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης ορίζεται Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και επί θεμάτων του Τμήματος Συνεργείων Δομημένων & Υπαίθριων Χώρων.

Ο κ. Ιωάννης Νικολαράκος ορίζεται Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού και επί θεμάτων λειτουργίας των Μουσείων και λοιπών πολιτιστικών εγκαταστάσεων και της ανάδειξης αυτών. 

Η κα Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη ορίζεται Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.

Ο κ. Ευάγγελος Κάββαλος ορίζεται Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και επί θεμάτων Υπαίθριας Διαφήμισης.                                 

 Τους πολιτικούς γάμους τελεί ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Νικολαράκος και σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, την αρμοδιότητα αυτή ασκούν κατά  σειρά οι Αντιδήμαρχοι: Ευάγγελος Κάββαλος, Σπυρίδων Σταθούλης, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Στέφανος Τσιπουράκης και Κωνσταντίνος Ρώτας.        

 Με αφορμή τον ορισμό των Αντιδημάρχων για το τρέχον έτος, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Προτεραιότητά μας για κάθε απόφασή μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη. Όλοι μας κρινόμαστε για αυτό, Δημοτική Αρχή και προσωπικό. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στους Αντιδημάρχους».

Share