Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στην έναρξη του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp 2022 του Δήμου

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, επισκέφτηκε τους χώρους όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp 2022 του Δήμου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκο Πέππα.

Συγκεκριμένα, τον κ. Θ. Αμπατζόγλου υποδέχτηκαν πολλές δεκάδες παιδιά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, λίγο πριν ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε τόσο με τα Μαρουσιωτάκια όσο και με τους παιδαγωγούς και γυμναστές και ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Τζένη Αργυροπούλου για τις συμμετοχές του φετινού  Camp που έχουν σημειώσει ρεκόρ.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Πέρσι σε συνθήκες καραντίνας πραγματοποιήσαμε ένα απόλυτα επιτυχημένο πρόγραμμα Camp αποδεικνύοντας πως και σε δύσκολες συγκυρίες, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την άρτια υποστήριξη της ΚΕΔΑ. Φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αυτό γιατί οι οικογένειές της πόλης μας καταλαβαίνουν πως δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα Μαρουσιωτάκια, όχι μόνο εδώ αλλά και στους παιδικούς σταθμούς, τις παιδικές χαρές, τα σχολεία και τους αθλητικούς χώρους. Επιπλέον, αναβαθμισμένες υποδομές όπως αυτές του κολυμβητηρίου βοηθούν το έργο του εξειδικευμένου προσωπικού για την παροχή της μέγιστης δυνατής βιωματικής εμπειρίας».

Share