Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στη δράση ενημέρωσης του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Με τον Πρόεδρο Γεώργιο Τσιράκη και τα μέλη και φίλους του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού (2 Απριλίου), στη δράση ενημέρωσης (Πλατεία Ευτέρπης), που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Τόνισε πως η στήριξη του Δήμου είναι δεδομένη και έμπρακτη τόσο στο συγκεκριμένο Σύλλογο αλλά και σε αντίστοιχους φορείς που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση για όσους συμπολίτες μας βρίσκονται στο φάσμα της νοητικής υστέρησης ή αναπτυξιακής διαταραχής.

Ειδικότερα, με αφορμή την Ημέρα Αυτισμού ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε δηλώσεις του κάλεσε όλους τους Μαρουσιώτες να σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου «Αναγέννηση» και των οικογενειών που φροντίζουν άτομα με αυτισμό.

Στη δράση ενημέρωσης ακόμη παραβρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα.

Share