Ο αναπληρωτής Δημάρχου Σπύρος Σταθούλης απαντά στον Γιάννη Νικολαράκο για την υπόθεση Ρώτα

Πολλές είναι οι δηλώσεις που γίνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή την υπόθεση του αντιδημάρχου Κώστα Ρώτα. Τα αναπάντητα ερωτήματα αλλά και οι ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου ολοένα και πληθαίνουν. Σε αυτόν τον… κατάλογο των δηλώσεων έρχεται να προστεθεί η ανάρτηση του υποψηφίου για τον Δήμο Αμαρουσίου, Γιάννη Νικολαράκου, και η απάντηση του αναπληρωτή Δημάρχου Σπύρου Σταθούλη. 

Συγκεκριμένα ο κ.Νικολαράκος έγραψε την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Η σημερινή δήλωση του μέχρι πρόσφατα αντιδημάρχου κ. Ρώτα, προκαλεί έκπληξη και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους πολίτες της πόλης μας.

Ποια είναι τα «συγκεκριμένα ζητήματα» που δεν είχε τη δυνατότητα να επιλύσει ο κ. Ρώτας;

Σε ποιο «κρίσιμο πολεοδομικό ζήτημα» υπήρξε διαφωνία, και κυρίως, γιατί μία διαφωνία να αποτελεί «πλήγμα για τις δημοκρατικές αρχές»;

Τόσο προσωπικώς όσο και όλοι οι φίλοι μας στο Μαρούσι, πιστεύουμε ότι η πόλη μας έχει ανάγκη απόλυτης διαφάνειας και ξεκάθαρες κουβέντες.

Ελπίζω τόσο ο κ. Ρώτας όσο και η διοίκηση του Δήμου, να αποσαφηνίσουν αυτή την ιστορία.

Η απάντηση του κ. Σταθούλη ήρθε λίγο αργότερα και ανέφερε τα εξής:

Εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση του δήθεν έκπληκτου υποψηφίου δημάρχου κ. Νικολαράκου, ο οποίος φαντάζεται θεωρίες συνωμοσίας, αγνοώντας βασικές αρχές άσκησης δημόσιας διοίκησης όπως είναι η αντικατάσταση αντιδημάρχων, ο ορισμός εντεταλμένων συμβούλων κ.ά.

Δυστυχώς για τον ίδιο η έλλειψη εμπειρίας στη δημόσια διοίκηση αναγκαστικά θα τον φέρνει συχνά σε αμηχανία. Συνιστούμε ψυχραιμία.

Share