Οι εκδηλώσεις του 1ου και του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του 1ου  και του 3ου Συστήματος Προσκόπων της πόλης στις 18 και 4 Ιουνίου αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος κατά τους χαιρετισμούς του στις εκδηλώσεις συνεχάρη τους Προσκόπους του Αμαρουσίου δεδομένου του έντονου κοινωνικού ρόλου τους καθώς με τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα και τις δράσεις τους αναπτύσσουν τη νέα γενιά σωματικά και πνευματικά με τα θετικά πρότυπα του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Τον κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησαν για τη διαρκή υποστήριξή του στο προσκοπικό κίνημα Αμαρουσίου η Αρχηγός του 1ου Σ.Π. Αμαρουσίου Λιλή Κοκότη και η Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης 1ου Σ.Π. Αμαρουσίου Ειρήνη Σταθάτου, όπως και ο Αρχηγός του 3ου Σ.Π. Αμαρουσίου Νίκος Μπόγδανος στις αντίστοιχες συνεστιάσεις.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής εκπροσώπησε τον Δήμαρχο στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 8 Μαϊου και αφορούσε στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του 2oυ Σύστηματος Προσκόπων Αμαρουσίου, παρουσία του Αρχηγού Γιάννη Γεωργόπουλου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής καθώς και πολλά μέλη και φίλοι των Προσκόπων Αμαρουσίου.​

Share