Νικολαράκος: “Κάθε χρόνο θα πραγματοποιείται μία μεγάλη ποδηλατική εκδήλωση στο Μαρούσι”

Ο κ. Νικολαράκος, νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου, αποκάλυψε την απόφαση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, να θεσμοθετήσει ετησίως τουλάχιστον μία μεγάλη εκδήλωση ποδηλατοδρομίας στο Μαρούσι.

Ο κ. Νικολαράκος μίλησε για την ποδηλατοδρομία στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια του πρώτου «night outdoor spinning event» στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε από το κανάλι Open Beyond, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στην πλατεία Ευτέρπης.

Ποδήλατα spinning στήθηκαν στην πλατεία και εξειδικευμένοι instructors ηταν εκεί για να δίνουν οδηγίες και φυσικά να ανεβάσουν τη διάθεσή και τη ψυχολογία όλων των συμμετεχόντων. Celebrities, παρουσιαστές και αγαπημένοι καλλιτέχνες δώσανε το “παρών” με την Χριστίνα Βραχάλη να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ειδικότερα για το θέμα αυτό ο κ. Νικολαράκος δήλωσε:

«Το Μαρούσι είναι παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό, ως εκ τούτου χαιρετίζουμε την εκδήλωση του Open και προάγει τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, δεδομένου ότι όλο αυτό που γίνεται εδώ απόψε αφορά σε καλό σκοπό.

Με την ευκαιρία θέλω να σημειώσω ότι η νέα δημοτική αρχή Αμαρουσίου θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στις μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις, που φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά, αλλά και μαθαίνουν τους συμπολίτες μας να ζουν με έναν πιο υγιή τρόπο.

Και με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση που έχει ως θέμα το ποδήλατο θέλω να ανακοινώσω ότι με εντολή του δημάρχου μας κ. Αμπατζόγλου ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες έτσι ώστε κάθε χρόνο να διενεργείται τουλάχιστον μία μεγάλη ποδηλατική εκδήλωση, για μικρούς και μεγάλους, που θα τονώσει περαιτέρω το αθλητικό προφίλ του Δήμου μας εντός και εκτός των τειχών, προάγοντας την ήπια σωματική άσκηση και φυσικά παράγοντας πλούτο για την πόλη μας».

Share