Νεκρός ασθενής από φωτιά στο ΚΑΤ

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε θάλαμο του νοσοκομείου ΚΑΤ και συγκεκριμένα σε δωμάτιο του Τμήματος Λοιμώξεων στον 4ο όροφο. Εξαιτίας της φωτιάς βρήκε τραγικό θάνατο ένας άνδρας 53 ετών. 

Ο άντρας ήταν αγνώστων στοιχείων, ίσως και άστεγος και φαίνεται πως βρισκόταν μόνος του στον θάλαμο. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο να ήταν ο ίδιος που έβαλε τη φωτιά. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου, ο ασθενής δεν μπορούσε να περπατήσει, αφού είχε χειρουργηθεί στο πόδι.

Η Πυροσβεστική αν και ειδοποιήθηκε δεν επιχείρησε, αφού όταν έφτασαν εκεί οι δυνάμεις της, η φωτιά είχε αντιμετωπιστεί από το νοσηλευτικό προσωπικό. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, ενώ η Διοίκηση του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

“Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.

Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση”.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Share