Με τον Σύλλογο Αθμονέων συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συναντήθηκε με την πρόεδρο Ρούλα Μπογδάνου-Καλύβα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αθμονέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τον Σύλλογο. Συγκεκριμένα, στο τραπέζι τέθηκαν ζητήματα αποκατάστασης φθορών και ανακαίνισης χώρων του Λαογραφικού Μουσείου που είναι και τόπος στέγασης του Συλλόγου, καθώς και οι προτάσεις για τις προοπτικές στέγασης για το μέλλον.

Αναφέρθηκαν ακόμη οι δράσεις του συλλόγου κατά την περίοδο των Χριστουγέννων που έχουν ως κύριο σκοπό την ενίσχυση του εθελοντισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και ταυτόχρονα και εκείνες οι δραστηριότητες για τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο Σύλλογος των Αθμονέων, ο ιστορικότερος σύλλογος της πόλης μας, τυγχάνει της διαχρονικής συμπαράστασης του Δήμου μας και ενισχύουμε αυτή τη βούληση με περαιτέρω κοινές δράσεις που κρατούν ζωντανή την πολύτιμη κληρονομιά του Αμαρουσίου, αλλά ταυτόχρονα διατηρούν ζεστή την αγκαλιά εθελοντισμού που πρέπει να δείχνουμε στους συμπολίτες μας».

Share