Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η διανομή ειδών παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή ειδών παντοπωλείου στους ωφελούμενους των 6 Δήμων της Σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα με επικεφαλής το Δήμο Αμαρουσίου, στα πλαίσια του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Ειδικότερα, στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 345 ωφελούμενες οικογένειες (661 άτομα συνολικά), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας. Το ποσοστό συμμετοχής ξεπέρασε  το 70% ενώ διανεμήθηκαν 750 τεμάχια από κάθε ένα από τα ακόλουθα είδη παντοπωλείου: Ελαιόλαδο, ρύζι, άρτος, αλεύρι και κασέρι.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα: Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 243 οικογένειες (431 ωφελούμενοι), στο Δήμο Πεντέλης 160 οικογένειες (323 ωφελούμενοι),  στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 130 οικογένειες (240 ωφελούμενοι), στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 55 οικογένειες (93 ωφελούμενοι) και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 4 οικογένειες (5 ωφελούμενοι).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου συγχαίρει τους εργαζόμενους για την άρτια οργάνωση διανομής των ειδών και εύχεται σε όλους εργαζόμενους και ωφελούμενους «Καλή Χρονιά» με Υγεία, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να ατενίσουμε και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον.»

Οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κου Πέτρου Κόνιαρη.

Share