Λαμπερή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μαρούσι με τους Μιχάλη Stavento και Ήβη Αδάμου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ) το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου 2023 κηρύσσοντας επίσημα την εορταστική περίοδο για την πόλη, η οποία έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπόνια και πολλές εντυπωσιακές φωτοσυνθέσεις.

Πλήθος Μαρουσιωτών και επισκεπτών του Μητροπολιτικού Κέντρου των Βορείων Προαστίων απόλαυσε τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Τρενάκι, Παγοδρόμιο, Καρουζέλ, φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους συνέθεταν μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα που ολοκληρώθηκε με την εκρηκτική εμφάνιση των Μιχάλη Stavento και Ήβης Αδάμου.

Ο Δήμαρχος ο οποίος συνοδευόταν από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου καλωσόρισε τους πολίτες, με τις ευχές του για χαρούμενα Χριστούγεννα, προτρέποντάς τους παράλληλα να λάβουν μέρος τόσο στις εκδηλώσεις των ημερών αλλά και να επισκεφτούν το Εμπορικό Κέντρο του Αμαρουσίου και να πραγματοποιήσουν ποιοτικές αγορές.

Το παρών στην εορταστική βραδιά έδωσαν ακόμη στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων του Αμαρουσίου.

rbt

 

Share