Θ. Αμπατζόγλου: Ζούμε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με την έξαρση του κορωνοϊού

Με αφορμή τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης έναντι της Covid-19, που ετέθησαν σε λειτουργία το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σημειώνει ότι «πρέπει να παραμείνουμε όλοι σε εγρήγορση εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης».

Ειδικότερα, ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Μαρουσιώτισσες και Μαρουσιώτες,

Ζούμε μια εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με την έξαρση του κορωνοϊού και πρέπει να παραμείνουμε όλοι μας σε εγρήγορση, ετοιμότητα ώστε να περιορίσουμε το ρυθμό μετάδοσης του ιού.

Ξέρω ότι όλες και όλοι σας αισθανόσαστε κόπωση από τους κανόνες και τα μέτρα που διέπουν τη νέα μας κανονικότητα. Ότι όλες και όλοι μας θα θέλαμε να επιστρέψουμε στην προ-κορωνοϊού καθημερινότητά μας. Αυτήν όμως τη στιγμή, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Κάθε απόπειρα να επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την υγεία τη δική μας, αλλά και των αγαπημένων μας. Και εμείς στο Μαρούσι μας, όπως και σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε την δική μας μάχη σε όλα τα επίπεδα. Στον Δήμο, στην καθαριότητα, σε κάθε τομέα δράσης μας. Όμως αυτή η μάχη δεν παύει πέρα από συλλογική, να είναι πάνω από όλα μια ατομική μάχη, ξεχωριστή για τον καθένα και την καθεμία από εμάς.

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να νικήσουμε τον προβληματισμό και την πίεση μας και να δείξουμε επιμονή, υπομονή, να δείξουμε αποφασιστικότητα, για να έχει η συλλογική μας προσπάθεια τη συνέχεια που της αξίζει. Για να κερδίσουμε το στοίχημα και στο Μαρούσι, για να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, να βγούμε νικητές από το πόλεμο με τον αόρατο εχθρό.

Πηγή: enypografa.gr

Share