Η Πυροσβεστική έσωσε εγκλωβισμένο γατάκι στο Golden Hall στο Μαρούσι (video)

Ένα νεογέννητο γατάκι που είχε παγιδευτεί στη μηχανή σκαπτικού μηχανήματος στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall απεγκλώβισαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό που παρουσιάζει το protothema.gr.

Το γατάκι είχε παγιδευτεί στη μηχανή σκαπτικού μηχανήματος στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιερχόμενοι πολίτες άκουσαν από την είσοδο της Σπύρου Λούη το κλάμα του μικρού γατιού και μόλις διαπίστωσαν ότι το ζώο είχε παγιδευτεί στη μηχανή ενός σκαπτικού μηχανήματος κάλεσαν την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και μέσα σε λίγα λεπτά κλιμάκιο της Υπηρεσίας μετέβη στο σημείο και οι πυροσβέστες φορώντας ειδικά γάντια και με προσοχή κατάφεραν να ελευθερώσουν το γατάκι.βΈνα μαύρο μωρό το οποίο, όπως είπαν στο protothema.gr, θα το υιοθετήσουν, καθώς σε πολλές περιπτώσεις απεγκλωβισμού ζώων, όταν δεν υπάρχει κάποιος να το υιοθετήσει, αναλαμβάνουν οι ίδιοι να το μεταφέρουν στην υπηρεσία και να το μεγαλώσουν με ασφάλεια και αγάπη.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Share