Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Διονύσου

Η γνωστή και καταξιωμένη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 6ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Διονύσου!

Η Χορωδία παρουσίασε πλούσιο ρεπερτόριο γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών,  στο κατάμεστο από φίλους της μουσικής Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μαζί με τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, μετέφερε η πρόεδρος της Χορωδίας, Πόπη Κάβουρα, σημειώνοντας ότι η διοίκηση του Δήμου στηρίζει και είναι αρωγός κάθε δράσης που προάγει τον πολιτισμό μας και προσφέρει δημιουργική, ψυχαγωγική διέξοδο στους πολίτες.

Οι χορωδοί με μαέστρο την Όλγα Αλεξοπούλου ερμήνευσαν τα τραγούδια: «Ave Maria» J. Caccini, «A la Nanita nana» ισπανικό παραδοσιακό, «Το Χτες» Ν. Ξανθούλη – Μ. Γραμματικάκη, «Κάπου, κάποιο χειμώνα» D. Newman – St. Flaherty, «Ενός λεπτού σιγή» Μ. Χατζιδάκι – Ντ. Χριστιανόπουλου, «Con te partiro», Fr. Sartori – L. Quarantotto – Fr. Petterson.

Την επιμέλεια της συναυλίας είχε η μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου, σολίστ ήταν η Ρεβέκκα Αναστασιάδου και στο πιάνο ο Μανώλης Παπαγιάννης.

Share