Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου ολοκληρώνει ακόμα μία χρονιά

Η συστηματική δουλειά και η έμφαση στη λεπτομέρεια συνεχίζουν να αποδίδουν καρπούς και να διαφημίζουν το Μαρούσι. Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου ολοκληρώνει ακόμα μία χρονιά πανηγυρίζοντας, καθώς το Εφηβικό τμήμα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Β’ κατηγορία της μεγαλύτερης τοπικής Ένωσης της Ελλάδας, την ΕΣΚΑ!

Η φετινή χρονιά παρά τις πολλές ιδιαιτερότητες αφήνει μία γλυκιά γεύση σε όλα τα μέλη και τους αθλητές της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου, καθώς ο coach Γεράσιμος Χατζόπουλος και οι παίκτες του κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις στους στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας με το εντυπωσιακό ρεκόρ των 14 νικών σε 15 αγώνες. Προπονητικό επιτελείο και αθλητές απέδειξαν ότι η συνέπεια που έδειξαν σε κάθε προπόνηση και η έμφαση στις λεπτομέρειες αποτελούν την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας.

 

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας, Δημήτρης Γκόφας, μίλησε για τη νέα επιτυχία του συλλόγου λέγοντας: «Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες και τους προπονητές για όσα κατάφεραν αλλά και για το γεγονός ότι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς έμειναν ενωμένοι στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

Στην Ακαδημία Ανάπτυξη Αθλητών Αμαρουσίου ένα αποτέλεσμα ή μία άνοδος δεν αποτελούν αυτοσκοπό, όμως είναι μία επιβράβευση για την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές και την αφοσίωση που δείχνουν. Η συνέπεια στην πρόπονηση συνήθως φέρνει και συνέπεια στις επιτυχίες.

 

Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να εκπροσωπούμε επάξια έναν τόσο μπασκετικό Δήμο, όπως είναι το Μαρούσι. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο το Μαρούσι να είναι ψηλά και όλοι εμείς να είμαστε υπερήφανοι εκπρόσωποι του».

Share