Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Συνάντηση με την πρόεδρο, Κέλλυ Πάχου και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το σχολείο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο διευθυντής του Σχολείου, Αθανάσιος Γρίβας, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Νικολαράκος, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Παναγιώτης Σαγρής και η αναπληρώτρια πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Φανή Λέκκα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του 18ου Δημοτικού Σχολείου, όπως η συντήρηση του κτηρίου, η βελτίωση του αύλειου και περιβάλλοντος χώρου, η καθαριότητα, καθώς και ζητήματα απορροής ομβρίων υδάτων στους παρακείμενους δρόμους .

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος δήλωσε:

«Για εμάς προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των μαθητών μας. Οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του σχολείου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα επιλυθούν βασικά ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και με τις καλές συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσής τους στο χώρο.

Για τα καθημερινά θέματα η αρμόδια Σχολική και Δημοτική Επιτροπή, όπως διαπιστώνεται, είναι δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους προκειμένου να μην μένει τίποτα χωρίς διευθέτηση.

Για τα μεγαλύτερα, όπως αυτό της απορροής ομβρίων υδάτων, έργο που αφορά την Περιφέρεια Αττικής, έχουν γίνει και συνεχίζονται οι απαραίτητες ενέργειες.

Η συνεργασία με τα Σχολεία μας είναι διαρκής και είμαστε αποφασισμένοι, με σωστό προγραμματισμό, να βελτιώνουμε και να συντηρούμε τις σχολικές υποδομές όταν διαπιστώνεται ανάγκη».

Share