Εργασίες καθαριότητας στον σταθμό ΗΣΑΠ “Μαρούσι”

Τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων του σταθμού ΗΣΑΠ «Μαρούσι», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε πως αποτελεί αυτονόητη ενέργεια του δήμου, ενώ υπογράμμισε πως η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων είναι καθήκον όλων μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σχετικά:

«Αποτελεί αυτονόητη ενέργεια του Δήμου μας η άμεση επέμβαση σε περιστατικά που απειλούν την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία των συμπολιτών μας.

Επιπλέον δεν περιποιεί τιμή για την πόλη μας, σημεία βιτρίνας και υποδοχής χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά, όπως ο σταθμός του ΗΣΑΠ, να προβληματίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την απρόσκοπτη πρόσβαση δημοτών και επισκεπτών. Η περιφρούρηση και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων είναι καθήκον όλων μας και η συμμόρφωση με αυτή την υποχρέωση δεν φέρει κανένα αστερίσκο.

Ως νέα διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, πολύ σύντομα και έχοντας καταγράψει τις ελλείψεις στους τομείς της καθαριότητας, αλλά και της περιφρούρησης της ευταξίας, θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας στην πόλη μας».

Share