Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στις τελετές αγιασμού των Προσκόπων Αμαρουσίου και σε εκδήλωση αθλητικού Συλλόγου

Στις τελετές αγιασμού του 2ου Συστήματος Προσκόπων και του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου για τη νέα Προσκοπική χρονιά εκπροσωπήθηκε η Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.  Ειδικότερα, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, του Αντιδημάρχου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Μπόγδανου, ο πατέρας Χρήστος τέλεσε τον αγιασμό στο 2ο Σύστημα Προσκόπων εντός του Κτήματος Συγγρού, δίνοντας τις πατρικές του ευχές για μία δημιουργική χρονιά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.  

Αντίστοιχα, τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός στο 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου από τον πατέρα Λάμπρο στην εστία του Συστήματος στην Κυπρίων Αγωνιστών & Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έδωσε τις θερμές ευχές του για μία παραγωγική νέα χρονιά, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, των Αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη και Γιάννη Νικολαράκου, της Αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ Κατερίνας Βουρλάκη και του Δημοτικού Συμβούλου Επαμεινώνδα Γαρδέλη. 

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Σμυρνής, χαιρετίζοντας τη νέα προσκοπική χρονιά στα δύο συστήματα Προσκόπων Αμαρουσίου συνεχάρη τα στελέχη και τους βαθμοφόρους, όπως και τις Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Εξήρε επίσης την κοινωνική και εθελοντική προσφορά των Προσκόπων Αμαρουσίου στην τοπική κοινωνία, εκφράζοντας μαζί με τις εγκάρδιες ευχές για μία καλή και γόνιμη χρονιά, τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αδιάλειπτα βρίσκεται στο πλευρό τους και στηρίζει το έργο τους.

Ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων κ. Γιάννης Γεωργόπουλος και ο Αρχηγός του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων κ. Νίκος Μπόγδανος παρουσίασαν τις δραστηριότητες της προηγούμενης περιόδου και αναφέρθηκαν στους στόχους της  νέας προσκοπικής χρονιάς. Επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος κ. Γιώργος Ράμμος και η Πρόεδρος του 3ου Συστήματος Αντουανέττα Γαδ-Καλλεγιά αναφέρθηκαν στο έργο των Επιτροπών και κάλεσαν τους γονείς να στηρίξουν ενεργά το έργο τους.

Παράλληλα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γιάννης Νικολαράκος εκπροσώπησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου στον 7o Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Στα ίχνη της Ιεράς Οδού», στον οποίο συμμετείχαν οι προπονητές και οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Maroussi City”. Οι αγώνες διοργανώνονται στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2022». 

Οι συμμετέχοντας πήραν τα μετάλλια τους και το πιο ζεστό χειροκρότημα, καθώς ήταν οι μικρότεροι αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, με χρόνο τερματισμού 1 ώρα και 58 λεπτά.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Νικολαράκος συνεχάρη και ευχαρίστησε τους αθλητές που δίνουν το παρόν σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις και τιμούν το Μαρούσι, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά και στηρίζει την προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων της πόλης.  

Share