Εθελοντική αιμοδοσία στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο στις 22/5 από την Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τον ΙΣΑ  και την Ομοσπονδία Ιππασίας, διοργανώνουν το Σάββατο 22 Μαΐου δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για τη στήριξη των αναγκών του Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δράση θα πραγματοποιηθεί  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επισημαίνει τα εξής:

«Απευθύνουμε στους συμπολίτες μας κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων με αίμα. Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω πανδημίας, οφείλουμε όλοι μας να συμβάλουμε έμπρακτα προκειμένου να συνεχιστεί η προσφορά αίματος για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Η διοίκηση της Περιφέρειας σημειώνει ότι, κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από την Covid-19.

Τον συντονισμό και την ευθύνη οργάνωσης της αιμοδοσίας από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έχει η σύμβουλος Άθλησης του περιφερειάρχη Αττικής, Χ. Γαλανοπούλου.

Share