Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου βραβεύει τον αθλητή Έκτορα Μητσώνη

Τον αθλητή της «Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου» Έκτορα Μητσώνη για τη συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδος στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο 3Χ3 Κωφών βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στο ανακαινισμένο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης».

Στην τελετή βράβευσης κατά την οποία ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος ο Γ. Διευθυντής Δημήτρης Γκόφας και  όλοι οι αθλητές και στελέχη της Ακαδημίας,  ο κ. Θ. Αμπατζόγλουσυνεχάρη τον αθλητή για τις επιδόσεις του και τη συμμετοχή του με τα χρώματα της γαλανόλευκης, όπως και τον αθλητικό φορέα για την δουλειά που κάνει στην αθλητική ανάπτυξη της νεολαίας.

Ο Δήμαρχος ακόμη σημείωσε πως ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό των αθλητικών σωματείων αλλά και των ιδίων των αθλητών προσπαθώντας καθημερινά να αναβαθμίσει τις υποδομές του και δώσει τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους Μαρουσιώτες να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονους αθλητικούς χώρους.

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ. Δ. Γκόφας ευχαρίστησε τον κ. Θ. Αμπατζόγλου για τη στήριξη του Δήμου και αναφέρθηκε στο έργο που παράγεται στην ακαδημία με το παράδειγμα του Ε. Μητσώνη και άλλων αθλητών και συλλογικά των ομάδων της ακαδημίας να αναδεικνύονται στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Κατά την ίδια ημέρα εγκαινιάστηκαν και τα ανακαινισμένα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης» και το οποία αποτελούν μία χορηγία της Ακαδημίας όσο αφορά την ανάπλαση των δαπέδων και την αντικατάσταση των ταμπλό και στεφανιών των μπασκετών. Η προμήθεια και μελέτη σωμάτων φωτισμού τύπου Led πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας REDEX.

Σημειώνεται πως οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Αμαρουσίου εξυπηρετούν ομοίως τις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων της πόλης και των Δημοτών.

Share